Ejendomsadministration

Andelsboligforeninger

Behov for ejendomsadministratorer? Vil du slippe for alle de rutineprægede opgaver, der hører med til at administrere en andelsboligforening? Så er RSA Ejendomsadministration løsningen for dig og din forening. Vi specialiserede i at administrere andelsboligforeninger og tilbyder en administration uden økonomiske overraskelser.

Ejerforeninger

Få et uforbindende tilbud på ejendomsadministration. Vi er specialiseret i ejendomsadministration og vedligehold af ejerforeninger. Vi skræddersyr vores løsninger til netop din ejerforening. Vores kundesegment er blandet, men er fortrinsvis placeret i de små og mellemstore ejer- og andelsboligforeninger.

Grundejerforeninger med mere

Vi tager os af alt det administrative og tilbyder vores administrative assistance ved administration af alle typer foreninger. Foruden administration af andelsbolig- og ejerforeninger, tilbyder vi endvidere administration af udlejningsejendomme, gårdlaug, grundejerforeninger m.m.

Byggesagsadministration

Vi tilbyder vi ikke byggeteknisk rådgivning, men bistår gerne foreningerne med at finde en samarbejdspartner, som vi har gode erfaringer med.