Erhvervsservice – Din proaktive sparringspartner

DIC Revision tilbyder erhvervsservice, så din virksomhed slipper for at skulle bruge ressourcer på økonomifunktionen. Vi tilbyder ydelser indenfor regnskab, bogføring, økonomistyring og lønadministration.

Med et samarbejde med os kan du helt eller delvis outsource økonomifunktionen, hvilket giver dig større mulighed for, at fokusere på virksomhedens primære funktioner og skabe vækst for din virksomhed.

Samarbejdet sker via en kundeaftale med klare mål og ønskede resultater, hvorefter vi finder den bedst klassificerede medarbejder til opgaven og beregner honoraret for opgaven.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris som i flere tilfælde vil være billigere end ved ansættelse af en regnskabsmedarbejder. På den måde kan din virksomhed spare bl.a. feriepenge, pension, personaleomkostninger, personaleforsikringer, oplærings- og omkostninger til sygedage m.v.

Vores medarbejdere har gennem erhvervsservice opbygget erfaring og effektivitet, som sikrer mindst muligt tidsforbrug, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Medarbejderne er løbende fagligt opdaterede gennem intern og ekstern undervisning.

Med os i ryggen kan i være sikre på at økonomistyringen er effektiv og virksomheden kan fremvise troværdigt materiale over for direktion, bestyrelse, myndigheder og samarbejdspartner.

Hvad koster det at outsource?

Outsourcer du økonomifunktioner til os, betaler du kun for den medgåede tid hvor vi har assistereret dig og kun når der opstår behov. Afregning sker som udgangspunkt på timebasis, men afhængig af opgaven kan der aftales et fast honorar.

Kundeaftalen kan justeres når der opstår behov for dette og med kort varsel. På den måde sikrer du dig, at der er styr på virksomhedens økonomi.

Samarbejdsaftalen kan naturligvis opsiges af begge parter med et rimeligt varsel.

Såfremt vi håndterer flere af virksomhedens økonomifunktioner tilbyder vi ydelserne til en særpris.

Sådan foregår et forløb:

 • Du kontakter os og fortæller om dit behov og krav til opgaven.
 • Vi finder den bedst klassificerede medarbejder til opgaven og beregner honoraret eller timeprisen.
 • Kundeaftale og aktivitetsoversigt udarbejdes og underskrives af begge parter.
 • Du har løbende dialog med vores godkendte og ansvarlige revisor for at sikre, at alt forløber planmæssigt, og at samarbejdet med os er tilfredsstillende.

Du får værdi ved bl.a.:

 • Fleksibilitet og uafhængighed
 • Nytænkning og effektivisering
 • Stabil udførelse, uafhængig af fravær og personaleudskiftning
 • Kontraktlig styring af ydelser
  – herunder besparelse
 • Tryghed og troværdi materiale til eget brug

Kontakt os for et uforpligtende møde, og få et skræddersyet tilbud, som specifikt afdækker din virksomheds behov.